XPAX now offers “Internet Burung Hantu” for the night owl ‘net surfer

Posted:  September 21, 2015   By:    20 comments   


XPAX burung hantu_1

The XPAX Magic SIM is back with a feature formulated just for night owls, aptly dubbed as “Internet Burung Hantu” that gives you free high speed internet from 1AM to 7AM daily.

XPAX burung hantu_2

During this period of time, you can openly access messaging and chat platforms, Facebook, Instagram and YouTube without a cap.

This however isn’t too far off from what is being offered by Hotlink,  U Mobile and  Digi who has the same 1AM to 7AM time slot YouTube streaming.

To get the benefit of free late night surfing, all one needs to do is subscribe to either XPAX’s weekly or monthly internet plans which starts from RM 10. The five plan options are as follows, Net10 gets you 500MB data for RM 10, Net25 gets you 1GB data for RM 25, Net38 for 2GB data for RM 38 and lastly Net58 for 4GB data with a RM58 subscription fee.

Take note all the data being offered is high-speed 4G LTE, and that the RM 5 daily plan isn’t eligible for the late night free internet benefits.

XPAX burung hantu_4

All monthly plans will also grant you 75 minutes of free talktime and 75 free SMS, while the Weekly plan will give 15 mins/15SMS and the daily plan only grants 3 mins/3 SMS. After this, you will be charged 2.5 sen/min for your calls with a new call rate of 30 sen per block of 12 minutes talk time.

XPAX burung hantu_3

There apparently is also fair usage policy in regards to the data but Celcom claims that the limit is “big enough to literally surf unlimited”. This is on top of their 500MB free basic internet per month which you get as long as your subscription is active.

You can check out the plans below, as detailed by their website.

XPAX burung hantu

Also, for this month only Magic SIM customers can give another Magic SIM to another member of family or friends as part of a promotion with the Internet Burung Hantu launch.


Celcom, Mobile Devices, Promotions
, , , , , ,
Wanna say something?






 

20 Comments for XPAX now offers “Internet Burung Hantu” for the night owl ‘net surfer

memahami

nak tanya tu free brung hantu tu just 500 mb a month? jd klau da hbis 500 mb mlm esok ada lg la? klau nak better internet aku recommend baik korg upgrade speed basic internet 64kbps tu ke 1mbps.. aku senyum suma org senyum

    Csuck

    500MB itu untuk basic internet dan ianya per bulan (500MB/bulan/sim), dah habis, bulan depan baru ada balik.

    Internet burung hantu adalah kelajuan tanpa had dan kuota dari pukul 1-7 pagi setiap hari(dengan langganan aktif internet mingguan atau bulanan). Tapi ada khabar mengatakan ianya 100GB/bulan/sim.

      Fuzzy

      100Gb/Bulan? Seriously bro?

Ipo

Yg free surf 1-7am tu brp byk kuota nye? Unlimited quota with unlimited speed ke yg dmaksud owl tu? Bior ler jelas penerangannya

wuuu

"Unlimited"

SMYH

Itula, ada gak kawan cite yg pasal burung hantu tu quota 100GB. Yeke ? Perlu penjelasan. Sapa2 boleh jelaskan ? TQ.

@zulhafizzhariff

kenapa saya guna internet waktu yang dikatakan unlimited tu quota saya habis? saya subcrided plan net10.

    sue

    Bila u subcrided plan net10?
    aq okie shj
    mmg x ada masalah!

    hanna

    Yeah same as me..my data was decreasing..i tried to u se the night owl but not functioning..how meh?

    kay

    cuba tgk atas tu …. unlimited utk tgk youtube , youtube hd , instagram ,fb je … yg lain ,, kalo ko gune die makan kuota ko …… . bkn sume unlimited …..

      motherfucker

      fuck u noob, all unlimited in 1am-7am

sue

kata kawan burung hantu tu super high speed hanya terhad pd 100GB, lps tu speed akan slow down sedikit.

    sedaya

    okie shj. aq tlh guna bit torrent download movie sby 3GB/sehari pun x nampak slowdown pun ?
    msh cepat dengan burung hantu ni!

Burung nuri

Unlimited tuk semua ker..atau yg tunjuk tu je..

wuuu

OMG , internet burung hantu aku Ade tunjuk data. tinggal 2045.7GB. ni mcm mane ni ? tu dia punya data or sebulan dia akam reset balik?

blackz

sekarang da tggal 10 gb ja..
harammmm……

lipan bara

damm ape jadi gan internet burung hantu niee….bru je top up tdi dan re-new internet seblom nie,dari 2034.4gb jd 10gb..haddeii…

    Owl user

    Saya pun sama…dari 2450.5gb… Lps top up renew internet jadi 9.8gb…kenapaaaaaa yaaaaa…adeiiiiiiiii

lololol

mati la,,tgal 0.0mb dah burung hantu aku ni,,plan 38sbln..xpaham betoi unlimited nih

nak internet laju

internet burng hantu dah tak unlimited…
kenapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!